Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Oskar&Ellen

Tanken bakom oskar&ellens leksaker är att de ska stimulera barnens fantasi och lust till att leka samtidigt som leken också kan vara ett lärande där barnet utvecklas. Barn vill ju både leka och lära, och lek är en sådan viktig del i ett barns liv! oskar&ellens sortiment består av mjuka, färgglada vadderade tygprodukter i mycket hög kvalitet.

De är framtagna med glimten i ögat och de roliga detaljerna ger ett högt lekvärde. Produkterna är formgivna av Petra Rigby Jinglöv och handsydda i ateljéer på Filippinerna. Självklart är vår produktion både etisk och med miljötänk. Vi besöker ofta våra skickliga sömmerskor som vi känner väl efter tio års samarbete.

Många av Oskar&Ellens produkter är perfekta doppresenter eller "välkommen till världen"-gåvor! Det är dock viktigt att tillägga att trots att våra produkter är i tyg betyder inte det att de är till för bebisar, som många kanske tror om tygprodukter. Vi rekommenderar en del lekväskor och leksaker såsom sångpåsen från 18 månaders ålder, men de allra flesta från 3 års ålder och uppåt. Det är då barnet är moget för rollspel och utveckling av sin fantasi och det är då vi tycker att barnet får ut mest glädje av våra leksaker.