Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 


Igår kom det 26 kilo med nya, fina Katvig kläder!

Massa mönster i tröja, body, suit, leggings, kjol. Enfärgad bas tröja, leggings och klännning som matchar perfekt var oxå med! Även ett rött nattlinne för bara 249:- samt en marinblå tröja med rugbytryck för 229:- låg med i lådan. Några exempel:

Som introerbjudande på Katvigs kollektionsdel så får ni hela veckan 20% rabatt på ALLT från Katvig. Uppge koden: "katvig" i kassan. Det går självklart bra att beställa från andra märken också, lägg då en separat order på det och välj upphämtning på den ordern.

 

2 tuffa klänningar kom idag från Kik Kids billigare serie, passar sååå fint till stjärnserien, knästrumpor och strumpbyxorna! Några exempel:

  

 

Pippis "MADE WITH LOVE" serie till de nyfödda är också inkommen. Perfekt som present till bebisen. Finns i stk 50-68. En urgosig teddyoverall med bomullsforder finns också i samma serie i stl 62-74.

 

 

Imorgon kommer det in massor av olika modeller/färger/mönster på CeLaVi´s läderskor/tofflor till kampanjpriset 149:-!!!! Perfekta att ha både hemma och på dagis då de inte är hala, utan har en sula som är anti-halk. Jag skickar även med ett par strumpor från Melton till varje par skor, bättre kan det inte bli :) Några exempel:

 

Mvh Johanna