Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 


NU ÄR HÖSTEN I ANTÅGANDE OCH LAGRET FULLT AV HÖSTNYHETER. DE SENASTE NYHETERNA KOMMER FRÅN EJ SIKKE LEJ, GEGGAMOJA, MINI CIRKUS, AMEERA & BIT AVANT.

Från Ej Sikke Lej är det sheriffer/indianer/björnar/rådjur som gäller & i kombination med de randiga bas tightsen blir det superfint!

 

Mini Cirkus är ett relativit nytt danskt märke med liten upplaga som du därför inte hittar "överallt". Väldigt prisvärda kläder med fina mönster. Svanar, hundar, elefanter & ekorrar är höstens djur.

 

Svenska Geggamoja behöver ingen större presentation, kläderna är i ekologsik bomull och största nyheterna från dem är kläderna med stjärnor och baby accessoarerna såsom speldosor & handskallror.

 

Ameera var nytt märke för hår accessoarer för ett par veckor sedan och passar perfekt till er som gillar Pomp de Lux. Nyheter har kommit in därifrån, bl a pärlarmbanden med chiffongblommorna på :)

 

Bit Avant har även de fina accessorarer som även passar till vuxna,  te x storsäljande mössor/vantar med pärlor/strass på och flera olika scarves till väldigt bra priser.

 

Tyvärr strular nya mailprogrammet så kan inte få med några bilder i detta mail, men hoppas att ni går in i webshopen och kollar in alla fina nyheter :)

 

Sist men inte minst kommer veckans erbjudande: 20% på hela sortimentet med koden: "HÖST" Gäller ordrar 1/10-5/10

www.pleasemum.se 

 

Mvh Please Mum