Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Elodie Details

Elodie Details ambition är att göra vardagen lite vackrare för småbarnsföräldrar, och att förvandla bebislivets alla små oumbärliga bruksföremål till stilsäkra accessoarer.

Elodie Details är ett varumärke som idag är välkänt bland Sveriges småbarnsföräldrar och uppskattat för sin moderna syn på design av babyprodukter, där aktuella heminredningstrender ofta blandas in i formgivningen. Företaget startades av Linda Sätterström i samband med att hennes dotter Elodie föddes 2004. Hon insåg snabbt att nästan ingen designomtanke ägnats de många vardagsprodukter som babylivet är fullt av. En napphållare kunde vara mer än ett sätt att hålla koll på nappen. Den var lika mycket en accessoar och den borde såklart formges som en sådan. Linda började tillverka egna napphållare och sälja dem runt om i Stockholmsområdet. Därifrån har det gått fort. Nu omfattar Elodie Details utbud drygt 200 produkter i ett tjugotal kategorier, allt från nappar och haklappar till åkpåsar och resevagnar. 

Ett decennium senare är Linda fortfarande VD och chefsdesigner;

"Det finns fortfarande gott om produktområden för småbarn där design aldrig verkar ha varit särskilt viktigt för producenterna. Vi förstår inte varför det ska behöva vara så. Man slutar inte bry sig om design bara för att man blir förälder, eller hur? Vi på Elodie Details kommer fortsätta att leta rätt på sådana produktområden och ge dem den designomtanke vi tycker att de förtjänar"

Föräldrar runt om i världen tycks hålla med, för idag säljs Elodie Details produkter i 35 länder på alla fem kontinenter. Fler tillkommer hela tiden för att hjälpa oss i vår ambition att göra småbarnsföräldrars vardag lite vackrare.